2012  © Invoque - Alle rechten voorbehouden   |  Powered by Invoque                     Algemene voorwaarden   |  Gebruiksvoorwaarden |  Privacybeleid

Home.Bedrijf.Diensten.Contact.
IT Service en Asset Management:
Contract Management:
Onze interim managers hebben een flinke dosis ervaring bij het  inrichten van een ICT-beheer organisatie en adviseren u graag over het inrichtingen van processen als:
Ÿ
Asset management (CMDB)
Ÿ
Change management
Ÿ
Incident management
Ÿ
Service Level Management
Ieder project is verschillend, daarom is het van groot belang om de juiste project aanpak te bepalen. Door onze kennis en ervaring kunnen wij een goed projectplan definiëren. Met plezier, verantwoordelijkheid en flexibiliteit zijn we in staat om gewenste resultaten binnen afgesproken tijd, geld en kwaliteit te halen.

Invoque kan klanten bij haar projecten ondersteunen met projectmanagement diensten in iedere vorm. Wij hebben ruime ervaring in technische projectleiding, projectmanagement en programma management.


Invoque is een certified projectmanagement organisatie in IPMA C en Prince II

Wij hebben aantoonbaar ruime projectmanagement ervaring in complexe multidisciplinaire projecten

Enkele van onze project referenties;
Ziggo, @Home, Essent, Telfort, NS, Urenco

Hoe pakt Invoque projecten aan...

De complexiteit van ICT in ondernemingen en van contracten is de laatste jaren fors toegenomen. Ook is de rol van ICT contracten veranderd: het is een hulpmiddel geworden om het functioneren van de onderneming te monitoren en te optimaliseren.
Contractbeheer dat niet optimaal georganiseerd is, leidt tot onduidelijkheid over de inhoud en bewaking van de bestaande contracten. Termijnen verlopen zonder dat men zich hier tijdig van bewust is, soms kan het contract niet meer worden terug gevonden.

Er is grote verscheidenheid aan ICT contracten, vaak specifiek per systeem, applicatie, licenties, etc. en het zijn er veel, licentie structuren zijn vaak niet duidelijk, wanneer loopt welk contract af, hoe wordt dit bewaakt en door wie?
Herkent u dit?.. Het is de rol van de contractmanager om dit te bewaken, echter is deze rol vaak niet specifiek belegd. Veelal doet inkoop of de ICT manager pas iets met contracten het zodra het aan de orde is.
Om ICT kosten voortvloeiend uit contracten onder controle te houden, is  het inrichten van contractmanagement essentieel voor iedere onderneming.
Waarom juist Invoque inschakelen?.....
Onze interim diensten bieden we in onderstaande vorm aan:

•   op projectbasis
•   op basis van een afgeronde opdracht
•   op interim basis
•   op periodieke basis “flexibel” of “structureel”
•   op basis van volledige outsourcing

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, of om een afspraak te maken!
Wij geven u graag informatie over onze dienstverlening.

Of het nu gaat om werkplek standaardisatie, server consolidatie,  of outsourcing trajecten, de ervaren consultants van Invoque zijn gespecialiseerd in diverse ICT disciplines.

Wij helpen u graag bij het bedenken en uitwerken van automatiseringsplannen.
Invoque en consultancy....

Project Management:
Sterk in IT(IL) diensten